Spoštovani razstavljalci in razstavljalke, dragi ljubitelji kraškega ovčarja, v imenu Društva ljubiteljev in vzrediteljev kraških ovčarjev Slovenije vas vse skupaj prav lepo pozdravljam in vam želim prijeten dan v naši družbi in družbi kraških ovčarjev!

Pred nami je že 17.specialna CAC razstava za kraške ovčarje v organizaciji našega društva. S ponosom lahko povem, da se bo danes predstavilo 17 samčkov in 20 samičk. Največ predstavnikov bo v razredih mladi in vmesni, se pravi v starosti 9 mesecev do 2 let. To so naši bodoči vzrejni psi in psičke. Veliko število prijavljenih v ta dva razreda nam sporoča, da se nam za prihodnje generacije mladičkov ni bati.

Najlepša hvala sodnici Katji Krajnc, ki bo danes sodila in ocenjevala kraševce, ker se je odzvala in sprejela naše vabilo.

Vsem sodelujočim želim nadvse prijetno razstavo, druženje in veliko uspehov, predvsem pa ne pozabite, da je vaš kraševec najlepši in najboljši, ne glede na oceno, ki jo bo dobil danes v razstavnem krogu. Njegova zvestoba in ljubezen do vas šteje največ!

V svojem imenu se prav posebej zahvaljujem tudi vsem našim prizadevnim članom, prostovoljcem, ki so s svojim delom, dobro voljo in angažiranostjo kakorkoli pripomogli in dodali del sebe in svojega časa v to našo že tradicionalno razstavo.

Dragi člani, hvala!

Mateja Mihelčič

Predsednica DLVKOS

PDF zloženka: Katalog 17. specialne razstave za kraške ovčarje

Oglas dohodnina