Srečanje v Mariboru je za ljubitelje in lastnike kraških ovčarjev tradicionalno, združimo koristno s prijetnim.

Uradni program srečanja

08.00 – 09.30 Dovod psov
09:30 – 10:00 Otvoritev
10:00 – 13:00 Ocenjevanje psov
13.00 Izbor najlepšega kraškega ovčarja/kraške ovčarke razstave (BOB)

Še vedno je čas, da se prijavite!

Prijavnica specialka 2024

Pomembno!

Na srečanje smo povabili tudi uradnega fotografa. Želimo si ustvariti bazo fotografskega gradiva, ki ga bomo v okviru društva uporabili za različne namene:

  • Za podporo spletnih vsebin (spletna stran, FB, Instagram, YT, drugo)
  • Za različne vrste promocijskega gradiva
  • Za potrebe podpore vsebin, ki jih posredujemo KZS (na primer nabor fotografij za promocijo kraškega ovčarja za dogodke, ki jih organizira KZS, npr. evropsko razstavo)
  • Za druge potrebe, ki jih ima društvo tako za samostojne projekte kot za projekte, v sodelovanju s KZS

Fotograf bo pripravil celosten nabor fotografij v različnih kombinacijah in z različnimi motivi, zato vas vabimo, da s svojimi kraškimi ovčarji pridete na dogodek in sodelujete.

Strokovna komisija društva bo pripravila končni izbor fotografij kraških ovčarjev, ki jih bomo objavili tudi na spletni strani. Morda bo med njimi ravno vaš!

Seveda bomo poskrbeli tudi za prijetno druženje, kot ponavadi boste lahko sodelovali na srečelovu, pripravili bomo dobrote na žaru tako za mesojedce kot tiste, ki mesa ne obožujete.

S strokovnimi nasveti glede prehrane bomo imeli priložnost pokramljati s predstavnico Farmine, in kar je najlepše, med seboj si bomo lahko izmenjali vsakodnevne izkušnje z našimi kosmatinci.

Prijazno vabljeni, ne bo vam žal!

Upravni odbor društva

Oglas dohodnina