Drage članice, dragi člani, lastniki in prijatelji kraškega ovčarja!

Eno čudno leto je za nami in tudi to se ne kaže v čisto nič drugačni luči. Lansko leto nam ni uspelo organizirati skupščine, niti volitev, niti specialne razstave. Žal je bila odpovedana tudi Evropska razstava psov v Celju.

Ker se pogoji za organizacijo dogodkov hitro spreminjajo, bomo primorani organizirati skupščino malo drugače kot prejšnja leta. Volilna skupščina bo 27. Junija 2021. Kraj in uro vam bomo skupaj z gradivom poslali na vaše e-mail naslove 8 dni pred skupščino. Obvezna bo prijava, najbojše čimprej, da bomo lahko glede na priporočila določili kraj dogodka.

Vašo udeležbo na skupščini nam potrdite na naslov: dlvkos.show@gmail.com ali pa nas pokličete na 070 806 922 (Mateja).

Skupaj s tem dopisom ste prejeli tudi položnico. Članarina še vedno ostaja nespremenjena in znaša 21 EUR za posameznika oz. 25 EUR za družino. S članarino podpirate poslanstvo društva pri promociji in razvoju kraševca. Zato vam bomo tudi tokrat zelo hvaležni, če boste ostali ali postali naš član, saj lahko naše društvo deluje le, če člani ostajajo zvesti društvu in kraševcu. Žal je tako, da smo odvisni od števila članov in plačanih članarin… Vsi, ki delujemo v dobrobit naše pasme, pa delujemo kot prostovoljci.

Vsi novi lastniki psov pasme kraški ovčar ste pridobili brezplačno članstvo v društvu v trajanju enega leta (začasni člani). S plačilom članarine lahko kadarkoli postanete redni član in na skupščini uveljavljate tudi svojo glasovalno pravico.

Pravico do glasovanja boste imeli vsi, ki boste plačali članarino do 18. junija 2021.

Društvo je zamenjalo banko, tako da imamo nov transakcijski račun! Na položnicah je le ta že natisnjen.  Nov Trr je SI56 6100 0002 5549 468, račun je odprt pri Delavski hranilnici.

Poziv kandidatom za predsednika/co: Prosimo, da do 18. junija 2021 na e-mail dlvkos.show@gmail.com pošljete svoj pisni program za vodenje DLVKOS v naslednjem mandatnem obdobju štirih let ter kandidatno listo za upravni odbor. Programe in liste bomo poslali vsem članom po e-mailih 8. dni pred skupščino skupaj z gradivom za skupščino. Zato vas ponovno pozivamo, da nam pošljete maile, če tega še niste storili.

Ob tej priliki bi se rada zahvalila za podporo in zaupanje, ki ste ju izkazovali društvu v času mojega predsedovanja, ki se je zaradi razmer zavlekel na dobrih 5 let. Nastopil je čas, ko se kot predsednica poslavljam od vas, saj društvo potrebuje novo energijo za nadaljnje delo. Vsekakor pa bom ostala aktivna članica Dlvkos še naprej,  ostajam zvesta kraševcu, meni tako ljubi pasmi, kot tudi vzreji in promociji te naše pasme. V čast in ponos mi je bilo biti predsednica našega društva!

Spoštovane članice in  člani, najlepša hvala za vaše sodelovanje , lojalnost in podporo, ki jo izkazujete DLVKOS in hvala za ves trud in čas, ki ga namenjate  promociji, vzreji in ljubiteljstvu našega kraškega ovčarja. Letos je pravzaprav praznično leto našega društva, saj praznujemo 30. letnico našega delovanja!

Predsednica DLVKOS
Ljubljana, 23.5.2021

Urša Šinkovec

Oglas dohodnina