Vabilo na skupščino

Drage članice, dragi člani, lastniki in prijatelji kraškega ovčarja!

Po dveh letih neprestanih prilagajanj se v prihajajoči pomladi le kaže kanček normalnosti. Vsi upamo, da plovemo v čase, ko se nam ne bo več treba izogibati eden drugega in se bomo lahko spet sproščeno družili.

Lansko leto sklic skupščine ni bil uspešen. Kasneje so se zadeve hitro slabšale, zato skupščine nismo ponovno sklicevali. Letos bo volilna skupščina 10.4.2022. Kraj in uro vam bomo skupaj z gradivom poslali na vaše e-mail naslove 8 dni pred skupščino. Obvezna bo prijava, najbojše čimprej, da bomo lahko glede na priporočila določili kraj dogodka.

Vašo udeležbo na skupščini nam potrdite na naslov: dlvkos.show@gmail.com ali pa nas pokličete na 070 806 922 (Mateja).

Skupaj s tem dopisom ste prejeli tudi položnico. Članarina še vedno ostaja nespremenjena in znaša 21 EUR za posameznika oz. 25 EUR za družino. S članarino podpirate poslanstvo društva pri promociji in razvoju kraševca. Zato vam bomo tudi tokrat zelo hvaležni, če boste ostali ali postali naš član, saj lahko naše društvo deluje le, če člani ostajajo zvesti društvu in kraševcu. Žal je tako, da smo odvisni od števila članov in plačanih članarin… Vsi, ki delujemo v dobrobit naše pasme, pa delujemo kot prostovoljci.

Vsi novi lastniki psov pasme kraški ovčar ste pridobili brezplačno članstvo v društvu v trajanju enega leta (začasni člani). S plačilom članarine lahko kadarkoli postanete redni član in na skupščini uveljavljate tudi svojo glasovalno pravico.

Pravico do glasovanja boste imeli vsi, ki boste plačali članarino do 8.4.2022.

Društvo je zamenjalo banko, tako da imamo nov transakcijski račun! Na položnicah je le ta že natisnjen.  Nov Trr je SI56 6100 0002 5549 468, račun je odprt pri Delavski hranilnici.

Z veseljem vam naznanjamo, da bomo v letošnjem letu  spet organizirali specialno razstavo za kraške ovčarje, ki bo v nedeljo, 29.5.2022 na Bledu. Organizirana bo v okviru CACIB razstav na Bledu ob 100-letnici Kinološke zveze Slovenije. Prijavili se boste lahko samo preko portala, a trenutno prijave še niso možne. Ko bodo, bomo objavili na naših straneh. Vabimo vas, da se nam pridružite v čim večjem številu.

UO DLVKOS
Ljubljana, 10.3.2022

Oglas dohodnina